Nina, operación triunfo en el CEU

Alumnes del taller de Nina, en les instal·lacions de la Biblioteca del campus del CEU d’Alfara

Quan vam convidar Nina a la nostra universitat no pensàvem que el resultat s’hauria traduït en «triomf», tot i que sí que podíem intuir que agradaria i molt al nostre alumnat. Així ha sigut després de tres dies intensos en què Nina ha donat el bo i millor i, fins i tot, ha cantat en solitari i acompanyat de professors i alumnes. El seu mètode propi i el seu saber comunicar han corprés tothom.

Vos oferim algunes pinzellades d’esta efemèride que quedarà per a sempre, tot esperant que en un proper post introduirem alguns aspectes dels continguts del curs de veu de Nina.

1) Comentaris dels alumnes assistents:

Sincerament no tinc paraules per a descriure estos tres dies tan intensos que hem compartit amb Anna (Nina). He estat tota la setmana assolint els coneixements impartits al curs. Perquè en este curs s’ha aprés molt, a la volta que ens hem divertit i enriquit. El món de la veu és un món que la gran majoria de gent desconeix, i és molt interessant saber-hi. I què dir de Nina… és una gran persona, molt propera, humana i càlida. Aprendre de la mà d’esta gran experta ha sigut tot un plaer, a part que té una veu que indubtablement és una meravella. Gràcies Nina. [Elena Roche]

 Nina…. una de esas personas que pasan por tu vida y te dejan una huella bien grande. Una persona increíble, todo corazón, una persona que transmite serenidad, paz y sobre todo desprende una sabiduría de la que te impregnas casi sin querer. Y cómo no, una voz… la voz, un aspecto de Nina que no gozo a describir. La experiencia de haberla tenido como profesora ha sido increíble pero sobre todo muy muy enriquecedora. Una experiencia de las que siempre se recuerdan. Gracias Nina. [Cristina Cholbi]

 

Per a més comentaris d’alumnes que van assistir-hi, podeu visitar esta entrada del Blog de Comunicació Audiovisual.

Acte d’inauguració del curs, a càrrec del secretari general de la UHCCEU José M. Amiguet, el degà de la facultat Elías Durán i els professors organitzadors

2) Vídeo en CEUMEDIA (TV)

Ací, en la web oficial de Ceumedia (totes les notícies) / Ací, en Youtube, retallat.

Nina, en els platós de TV de l’edifici ‘Bartolomé Serra’ de la UCH CEU

3) Fotografies dels tres dies de Nina al CEU.

Ací es poden vore totes les fotografies que vam poder dur a terme durant els tres dies en què Nina va estar en l’Aula Magna i els Platós de la UCH CEU d’Alfara del Patriarca.

 

Nina, amb els organitzadors de l’activitat, Àngels Álvarez i Vicent G. Perales

4) Entrevista en Levante-EMV

Este rotatiu va publicar una entrevista a Nina, el diumenge 7/10/2012, duta a terme en l’Aula Magna de la UCHCEU el dia anterior.

 En web //  En paper (escanejat en PDF).

5) Vídeos de Nina al CEU, cantant i fent classe…

NINA exercicis veu pauses respirar

NINA exercicis veu ieaou

NINA exercicis veu dies setmana

NINA exercicis varis mpg4

NINA canta uch ceu

NINA canta amb estudiants UCH CEU

6) Altres mitjans de comunicació

Altres mitjans digitals es van fer ressò de la notícia de la visita de Nina per terres valencianes:

Web de Tele 5

 

Europapress (en valencià, CV)

 

Europapress (en castellà)

 

 www.elperiodic.com

 

 La información. Noticias.

 

El economista. Ecodiario.

 

5 COMENTARIOS

  1. Ha sigut tot un plaer realitzar aquest curs. Gràcies als profes per donar-nos esta oportunitat de fer coses que ens agraden i amb les quals aprenem moltes coses que desconeixíem i gràcies per que aquestes cosetes aconsegueixen mantenir la nostra il•lusió viva!

    Gràcies també per permetre’ns conèixer a Anna María, una dona plena de vida que ens ha transmeso tants coneixements en tan pocs dies! personalment m’ho he passat genial i he après molt! Així que… portar-la una altra vegada!!! jajajjaja

    Enhorabona i gràcies pel treball que feu!

  2. Yo definiría el curso de Nina en dos palabras: rico y divertido. Rico, porque nos ha ofrecido variedad de herramientas y técnicas muy útiles para mejorar nuestra voz ante una locución. Divertido, porque todo ese proceso de aprendizaje e interiorización de los conocimientos los hemos hecho ‘sin darnos cuenta’. Ha sido una experiencia muy enriquecedora y agradezco a todos aquellos que han hecho posible la realización de este curso con Nina.

  3. Un curs molt pràctic i especific per a agafar consciència de la importància de la nostra veu al món.
    Interessant i útil desde la primera alenada fins la última paraula, una experiència d’aprenentatge que esperem que es repetisca, a més, en Valencià, qué aixó sempre es motiu d’alegria per als que som un poc de poble 😉 Gràcies!

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí