Proves de valencià CIEACOVA

proves_valencia_cieacova_2016_elx

La CEU-UCH convoca les proves  UCH de valencià de la Comissió Interuniversitària d’Estandardització d’Acreditacions de Coneixements de Valencià (CIEACOVA), d’acord amb la convocatòria marc aprovada per dita comissió per als exàmens de juny de 2016.

Aquestes proves són homologades per la Junta Qualificadora i tenen la mateixa validesa independentment de la universitat en què l’alumnat es vulga presentar. Qui aprove, doncs, els exàmens de la CIEACOVA de juny tindrà dret a l’expedició del certificat universitari corresponent i, a més, al de la Junta Qualificadora (que des de juny de 2015 és digital i s’envia al correu electrònic).

La CIEACOVA es va crear arran de la firma del conveni entre els set rectors i rectores de les universitats públiques i privades valencianes. Les proves són d’accés lliure i s’hi pot presentar qualsevol persona que tinga almenys 18 anys o que els complisca en 2016.

NIVELLS, LOCALITATS I CALENDARI

La CIEACOVA ha aprovat el calendari de les proves. En la CEU-UCH es duran a terme aquests nivells:

  • C1 (Mitjà/Suficiència): El dissabte 4 de juny de 2016 (09.00h). Alfara del Patriarca, Castelló i Elx (Edifici Reis Catòlics)
  • C2 (Superior): El divendres 3 de juny de 2016 (16.00h). Només a Alfara del Patriarca.
  • B1 (Elemental): El dijous 2 de juny de 2016 (16.00h). Alfara del Patriarca, Castelló i Elx (Edifici Reis Catòlics)

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí