L’alumnat i el personal del CEU podrà fer la prova oficial del Mitjà a Alfara

Des d’enguany, la UCH CEU, en col·laboració amb la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià (JQCV), ofereix la possibilitat que qualsevol alumne o personal docent i administratiu puga presentar-se a la prova del Mitjà a les instal·lacions d’Alfara del Patriarca, el pròxim 2 i 16 de juny de 2012.

La UCH CEU des de fa molts anys ofereix a la seua comunitat educativa cursos de preparació de les proves de Mitjà de la JQCV, organisme competent de la Generalitat Valenciana que té la funció d’establir i efectuar les proves per a l’acreditació de coneixements de valencià.

El termini d’inscripció de les proves va començar el passat dilluns dia 2 de març i estarà obert fins al divendres 27 d’abril de 2012.

 

No cal insistir en la importància d’obtindre un títol oficial de Valencià per als futurs periodistes i professionals de la comunicació, ja que en un futur els capacitarà per exercir la seua faena i, al mateix temps, els servirà per poder presentar-se a algunes oposicions, que bé poden tindre el valencià com a requisit (cas de l’ensenyament i algunes places de RTVV) o bé com a mèrit.

  • Tota la informació oficial, en al web de la JQCV (ací).
  •  Més informació per a la possibilitat de presentar-se a les proves a Alfara del Patriarca: vgarcia@uch.ceu.es


ENLLAÇOS RELACIONATS:

  • Cursos de Valencià Mitjà a la UCH CEU actualment, a Alfara (ací) i a Elx (ací). Cartell en pdf (ací).
  • Vídeo d’una classe de preparació de la JQCV al CEU:

http://www.youtube.com/watch?v=pbsvgz3OeTM&feature=youtu.be

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.