L’alumnat de la UCH CEU es presenta a les proves oficials del Mitjà a la seu d’Alfara

La Facultat d’Humanitats del CEU d’Alfara del Patriarca ha sigut l’escenari de les proves oficials de Grau Mitjà que la Junta Qualificadora convoca bianualment, tal com havia avançat ja el Blog de Periodisme. Per primera vegada en la història de la universitat, tant el personal Docent i d’Administració com l’Alumnat s’han pogut presentar sense eixir “de casa” a estes proves del Govern Valencià.

Vora mig centenar de persones de la UCH CEU es van donar cita a la data prevista per la JQCV per a la primera fase de les proves del Mitjà, el dissabte 6 de juny de 2012. Ara, qui haja superat el 40% de la prova, passarà a la segona fase, prevista també a les instal·lacions d’Alfara del Patriarca per al proper dissabte 16 de juny de 2012 a les 09h00.

El grau Mitjà s’aprova amb una qualificació mínima d’un 6. Les persones que passen en la primera fase el llindar del 40% i no puguen o no vulguen presentar-se el dia 16, poden guardar esta qualificació per a la segona convocatòria de novembre i presentar-se directament a la segona fase, o bé presentar-se a la primera fase de nou.

A tots els efectes, la nota de la primera fase serà la més alta obtinguda, bé la de juny o bé la de novembre.

 Proves del Mitjà a la Facultat d’Humanitats de la UCH CEU d’Alfara del Patriarca. Primera Fase, dissabte 2/6/12.

 

Enllaços relacionats

 Tota la informació sobre les proves de la Junta Qualificadora

 

Descàrregues

Descarrega’t en ZIP la prova + solucionari del Mitjà (2/6/2012, 9h).

 

 

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.