Entrega dels Premis d’Escriptura “Conta Curiositats”

Julia Lucas (Periodisme), Verónica Haro (Veterinària) i Virgina Martínez (Educació Primària) han sigut les guanyadores dels I Premis d’Escriptura en Valencià “Conta curiositats de la teua carrera”, després de la deliberació del tribunal nomenat a tal efecte seguint les bases del concurs. Els premis són llibres en valencià que podran adquirir en la Llibreria Railowsky de Montcada.

 

Tal com estava previst en les bases del Premi, el divendres 1/6/2012 s’han fet públics els guanyadors del concurs. Esta iniciativa s’emmarca en la projecció del valencià a la Universitat CEU Cardenal Herrera, feta esta vegada des del Vicerectorat d’Alumnes i Extensió Universitària (VAEU), dirigit per M. José González Solaz. Pròximament es convoquen dos cursos d’estiu en esta línia: un de doblatge i un intensiu de Valencià Mitjà.

 

El tribunal ha estat seleccionat pel VAEU i s’ha format amb professorat de les titulacions que hi han participat, segons indicaven les mateixes bases del premi.

Estos han sigut els professors integrants del tribunal:

PRESIDENTA

M. José González Solaz  mjsolaz@uch.ceu.es (Vicerectora d’Alumnat i Extensió Universitària)

VOCALS

Àngels Álvarez Villa aalvarez@uch.ceu.es (Departament de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Tecnologies de la Informació, UCH CEU)

Fernando Serrano Pelegrí fernando.serrano@uch.ceu.es  (Departament de Ciències de l’Educació, UCH CEU)

Encarna Ribera Maycas eribera@uch.ceu.es (Departament de Producció Animal, Sanitat Animal i Ciència i Tecnologia dels Aliments, UCH CEU)

M. Teresa Mercado Sáez mmercado@uch.ceu.es   (Departament de Comunicació i Informació Periodística, UCH CEU)

SECRETARI

Vicent F. Garcia Perales vgarcia@uch.ceu.es (Departament d’Humanitats, UCH CEU)

Els membres del jurat, després d’examinar les obres presentades a la convocatòria 2011/2012, acorden atorgar els tres premis prevists en les bases. Els guanyadors han sigut els següents:

•Primer Premi (150 EUR): Julia Lucas Rovira  (1r de Grau en Periodisme), pel seu escrit titulat “Buscant dins del fem”. LUCROVJUL@alumnos.uchceu.es

•Segon Premi (100 EUR): Verónica Haro Torrijos  (4t de Veterinària), pel seu escrit titulat “Crits en la nit”. HARTORVER@alumnos.uchceu.es

•Tercer Premi (50 EUR): Virginia Martínez Martínez  (2n Grau en Educació Primària), pel seu escrit titulat “Si vols riure de valent i gaudir amb tot l’aprés, Magisteri hauràs de fer!”. MARMARVIR@alumnos.uchceu.es

Les guanyadores  rebran un títol acreditatiu amb el qual podran adquirir llibres en valencià en la llibreria Railowsky de Montcada abans del dijous 28 de juny de 2012, tal com consta en les bases del Premi, amb una quantitat econòmica màxima de 150, 100 i 50 euros respectivament.

 

L’obra guanyadora “Buscant dins del fem” es pot llegir ja en el Blog de Periodisme ací

L’obra “Si vols riure de valent i gaudir amb tot l’aprés, Magisteri hauràs de fer!” es pot llegir al Blog de Magisteri.

 L’obra “Crits en la nit” es pot llegir al Blog de Veterinària.

 

Enllaços d’interés

Convocatòria del I Premi d’Escriptura en Valencià CCC en la web del CEU.

Al Blog de Periodisme

 

Enllaços relacionats: Cursos d’Estiu 2012

Curs intensiu de Valencià Mitjà.

Curs d’iniciació al Doblatge: Tècniques de veu.

Dissabte, 2/6/12, el Mitjà al CEU.

 

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.