Els futurs periodistes i professors pregunten a la consellera d’Educació al CEU

Un grup d’alumnes ha tingut el privilegi d’assistir a la conferència de la consellera d’Educació M. José Catalá, exalumna del CEU, i han aprofitat el torn de paraula per a fer-li preguntes sobre el model educatiu valencià, els reptes de futur i les millores en el servici educatiu que ofereix la Comunitat Valenciana.

Alumnes de totes les titulacions, però sobretot de Publicitat, Periodisme, Comunicació Audiovisual i també d’Educació (Magisteri), han sigut els protagonistes a l’hora de preguntar dubtes en els últims minuts de l’activitat. La consellera Català s’ha mostrat en tot moment favorable a contestar en un ambient de confiança i rigor com és la UCH CEU, un espai que ben bé coneixia perquè en va ser alumna en la titulació de Dret i algun màster ara fa uns anys.

Els temes han anat des de la manera d’afrontar una situació de conflicte entre pares, professors i alumnat davant les actuacions de la Conselleria, fins a temes més concrets de despeses en educació que, per a alguns, no són visibles en les instal·lacions o els centres educatius.

Des del professorat assistent, les preguntes anaven enfocades en la necessitat de continuar la línia d’apostar per la llibertat d’elecció de centre, sobretot en el buit que comportava el Batxillerat, i finalment, una pregunta sobre la importància de la llengua i les humanitats per als futurs educadors, arran de l’experiència del CEU com a entitat que imparteix una màster de professorat.

La conferència de la consellera Català duia per títol “Libertad, pluralismo y calidad en la Educación” i ha abordat una per una les tres components d’este epígraf. L’acte parteix del Servici de Pastoral de la UCHCEU en el cicle “Dies Academicus”, que pretén ser un punt de trobada entre la comunitat universitària en continu diàleg entre fe, raó i vida.

Hi ha actuat de moderador el Capellà Major de la universitat, José Francisco Castelló, i l’acte ha estat presidit per la rectora de la UCHCEU, Rosa Visiedo. A l’acte també ha assistit el director general d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Conselleria d’Educació, José Miguel Saval Pérez.

 

 

 

Més informació: DOCU UCH

La consellera de Educación inaugura el Dies Academicus de la Universidad CEU Cardenal Herrera

 

Galeria fotogràfica (font pròpia VFGP)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vídeo en un moment de l’acte (font pròpia VFGP):

http://youtu.be/3yzVnMQQ6ks

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.