Curs de Valencià Mitjà al CEU (febrer-maig 2014)

seminari_valencia_mitja_ceu2
Logo utilitzat en la promoció del Valencià al CEU

El CEU organitza un nou curs de formació lingüística (Mitjà) per a l’alumnat intern i també extern de la Universitat. Són 30h de formació intensiva, de febrer a maig de 2014, amb sessions de 2h setmanals en horari de dimecres de 13 a 15h..

 

Des de fa quasi deu anys, la Universitat ha oferit formació de llengua per preparar els exàmens de la Junta Qualificadora de Coneixements de Valencià. Enguany, a més, conflueixen algunes circumstàncies:

 

1) La UCH CEU ofereix cursos anuals de Capacitació Lingüística (CCEV) en forma de dos assignatures: Competència Lingüística (Nivell Mitjà de Valencià) i Competència Professional. Més informació CCEV.

2) La UCH CEU forma part del Ple de la Junta Qualificadora, amb el nomenament de Vicent F. Garcia Perales a petició de la rectora (Resolució de 25 de novembre de 2013, DOCV 09.12.2013)

3) Per al dissabte 21 de juny de 2014 la UCH CEU convoca exàmens de Valencià dels següents nivells segons el MECV: B1 (=Elemental), C1 (=Mitjà) i C2 (=Superior). Estos certificats a dia de hui només tenen validesa als efectes de la Capacitació i Diploma de la UCH CEU, però esperem que en un futur immediat siguen reconeguts per la Generalitat Valenciana (la Junta Qualificadora).

 

El curs quadrimestral que ara ofereix la UCH CEU serà impartit per membre vocal de la JQCV, el prof. Garcia Perales, en sessions setmanals enfocades a aprovar els exàmens de la JQCV (i el Mitjà de la UCH CEU del 21/6/2014). Sessions amb dictats, redaccions, exercicis, models d’examen… pensats en l’adquisició de les competències i destreses del Marc Europeu.

La inscripció al curs es pot fer fins al 29 de gener de 2014.

CLASSES DE VALENCIÀ  AL CEU

Més informació en la web del CEU

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.