Convocat el I Premi d’Escriptura en Valencià a la UCH CEU

Caldrà redactar dos pàgines amb les curiositats d’una titulació i enviar-les per mail abans del 17 de maig.

Seguint en la línia de promoció del Valencià, la UCH CEU convoca el I Premi d’Escriptura en Valencià que, davall el títol “Conta curiositats de la teua carrera“, s’oferix a tot l’alumnat que estiga matriculat durant el curs 2011-12 en qualsevol titulació o estudis de la UCH CEU de qualsevol dels centres de València, Castelló o d’Alacant.

Les persones interessades tenen les bases del Premi en la web de la universitat. El premi consistix a redactar alguna anècdota, llegenda urbana o qualsevol curiositat de la titulació que curse l’alumne. I tot, entre 4.000 i 4.500 caràcters (comptant-hi els espais), enviant-ho a un correu electrònic que s’ha habilitat per a l’ocasió (ceuconcurs@gmail.com), on també es pot demanar més informació.

El dijous 17 de maig de 2012 a les 17h acaba el termini per enviar el treball. L’1 de juny es farà públic el veredicte del jurat i els premis es publicaran en el blog de la titulació.

Es donen tres premis de 150, 100 i 50 euros respectivament en bons per comprar llibres en valencià a Railowsky.

Es valorarà la creativitat, la gràcia, la pertinença de la redacció i la capacitat divulgativa, així com també la qualitat lingüística dels treballs que s’hi presenten.

L’activitat està organitzada pel Vicerectorat d’Alumnes i Extensió Universitària compta amb la col·laboració de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana.

Notícia relacionada: La comunitat CEU s’examinarà de la prova oficial del Grau Mitjà de la Junta a les intal·lacions d’Alfara.

 

=====================================

 DESCÀRREGUES en PDF

       Bases del Premi       Cartell

=====================================

 

El Premi a la web de la UCH CEU

Més informació: vgarcia@uch.ceu.es

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.