Una alumna d’estudis de comunicació, guanyadora dels Premis d’Escriptura ‘Conta curiositats’

Periodisme, Magisteri i Veterinària han estat les tres titulacions premiades en el I Premis d’Escriptura en Valencià «Conta curiositats de la teua carrera». Julia Lucas, estudiant de Periodisme, ha sigut la guanyadora absoluta amb un relat sobre les fonts periodístiques i la importància de contrastar la informació.

 Els premis s’han comunicat a les persones interessades el divendres 1/6/2012 tal com estava previst en les bases de la convocatòria, amb un tribunal format per diversos professors de les titulacions que hi han participat. L’activitat cultural ha comptat amb el suport de la Conselleria de Turisme, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana i s’han organitzat des del Vicerectorat d’Alumnes i Extensió Universitària de la UCH CEU.

 Les pròximes activitats de promoció del Valencià a la UCH CEU són els cursos d’estiu sobre iniciació al Doblatge i l’intensiu de Valencià Mitjà.

 

El dilluns 4/6/12 es va reunir el tribunal i van signar les actes. Posteriorment es va fer entrega dels premis a les persones guanyadores.

Membres del tribunal i guanyadores

Han conformat el tribunal els professors següents:

 

PRESIDENTA

M. José González Solaz  mjsolaz@uch.ceu.es (Vicerectora d’Alumnat i Extensió Universitària)

 

VOCALS

Àngels Álvarez Villa aalvarez@uch.ceu.es (Departament de Comunicació Audiovisual, Publicitat i Tecnologies de la Informació, UCH CEU)

Fernando Serrano Pelegrí fernando.serrano@uch.ceu.es  (Departament de Ciències de l’Educació, UCH CEU)

Encarna Ribera Maycas eribera@uch.ceu.es (Departament de Producció Animal, Sanitat Animal i Ciència i Tecnologia dels Aliments, UCH CEU)

M. Teresa Mercado Sáez mmercado@uch.ceu.es   (Departament de Comunicació i Informació Periodística, UCH CEU)

 

SECRETARI

Vicent F. Garcia Perales vgarcia@uch.ceu.es (Departament d’Humanitats, UCH CEU)

 

Una vegada valorats els treballs presentats, el jurat dels Premis ha acordat atorgar els tres guardons, amb una quantitat econòmica per a adquirir llibres en valencià en la llibreria Railowsky de Montcada abans del dijous 28 de juny de 2012, tal com consta en les bases del Premi.

Les tres persones premiades són:

•Primer Premi (150 EUR): Julia Lucas Rovira LUCROVJUL@alumnos.uchceu.es (1r de Grau en Periodisme), pel seu escrit titulat «Buscant dins del fem».

•Segon Premi (100 EUR): Verónica Haro Torrijos HARTORVER@alumnos.uchceu.es (4t de Veterinària), pel seu escrit titulat «Crits en la nit».

•Tercer Premi (50 EUR): Virginia Martínez Martínez MARMARVIR@alumnos.uchceu.es (2n Grau en Educació Primària), pel seu escrit titulat «Si vols riure de valent i gaudir amb tot l’aprés, Magisteri hauràs de fer!».

Tant Vicerectorat d’Alumnes i Ext. Univ. com els membres de l’organització estan satisfets per la gran participació en esta activitat cultural de promoció del valencià.

 

Enllaços d’interés

Convocatòria del I Premi d’Escriptura en Valencià CCC

 

Enllaços relacionats: Cursos d’Estiu 2012

Intensiu de Valencià Mitjà.

Curs d’Iniciació al Doblatge.

 

Llig la notícia en:

Al Blog de Periodisme

Al Blog de Magisteri

Al Bloc de Veterinària  (pròximament)

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Resolver: * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.